Modele de cărți de vizită

La întâlnirile de afaceri, primul contact este foarte important. Cartea de vizită te reprezintă în fața clienților, partenerilor și colaboratorilor prezenți și viitori. În plus, aceasta vorbește despre serviciile și produsele pe care le oferi. Grafica are un rol important în transmiterea corectă a mesajului, de aceea este de preferat un design simplu și elegant.

Imprimero îți pune la dispoziție o diversitate de modele de cărți de vizită începând de la cărți de vizită pe carton normal sau special, cărți de vizită transparente, până la cărți de vizită magnetice sau ștanțate.

Carton normal <p>de la 0.1 lei/buc</p>

Carton normal

de la 0.1 lei/buc

Carton special <p>de la 0.23 lei/buc</p>

Carton special

de la 0.23 lei/buc

Transparente <p>de la 1 leu/buc</p>

Transparente

de la 1 leu/buc

Din plastic <p>de la 1 leu/buc</p>

Din plastic

de la 1 leu/buc

Magnetice <p>de la 1.15 lei/buc</p>

Magnetice

de la 1.15 lei/buc

Serigrafie <p>de la 0.6 lei/buc</p>

Serigrafie

de la 0.6 lei/buc

În relief <p>de la 0.65 lei/buc</p>

În relief

de la 0.65 lei/buc

Ștanțate <p>de la 0.65 lei/buc</p>

Ștanțate

de la 0.65 lei/buc

Plexiglass <p>de la 1.5 lei/buc</p>

Plexiglass

de la 1.5 lei/buc

Mini cărți de vizită <p>de la 0.1 lei/buc</p>

Mini cărți de vizită

de la 0.1 lei/buc

Carduri de fidelitate

Carduri de fidelitate

În plus, poți opta pentru unul dintre modelele de șablon pe care le poți descărca gratuit. 

Dacă întâmpini probleme la partea de design, am fi bucuroși să îți fim de ajutor!

Pentru servicii de print de calitate, contactează-ne!

Pentru fiecare model de cărți de vizită găsești prețuri și specificații tehnice odată ce accesezi modelul dorit din categoriile de mai sus.

Mai jos, găsești o estimare de buget pentru câteva variante de cărți de vizită pe care poți să le alegi.

Preț Cărți de vizită

Buget leiCărți de vizită carton normalAlte tipuri de cărți de vizită
50200 buc200 buc mini cărți de vizită
100500 buc250 buc cărți de vizită pe carton special
150750 buc100 buc cărți de vizită magnetice
2101400 buc150 buc cărți de vizită transparente
2602600 buc400 buc cărți de vizită serigrafiate
3003000 buc375 buc cărți de vizită ștanțate
3503500 buc200 buc cărți de vizită plexiglass
Prețurile sunt exprimate în lei/buc și nu conțin TVA.

De reținut

Cărțile de vizită nu sunt doar mici bucăți de carton cu câteva informații printate pe ele. Acestea sunt o reflexie directă a persoanei tale, a mediului în care lucrezi și o modalitate de a te face cunoscut și găsit ușor în mediul business.

Mai nou, acestea vin într-o întreagă suită de forme, modele și dimensiuni. În România, formatul cel mai des folosit este de 9 x 5 cm. O carte de vizită trebuie să conțină următoarele informații: numele tău, datele tale de contact alături de funcția și firma la care lucrezi, dacă este cazul.

De-a lungul timpului, oamenii au început să integreze și alte informații pe cărțile de vizită, precum pagina lor de facebook, handle-ul de twitter, site-ul web sau alte surse de informare relevante pentru domeniul lor de activitate. De exemplu, un programator poate alege să își adauge un link către contul său de Github, unde îi poți vizualiza repozitoriile deținute, sau un designer poate opta pentru integrarea portofoliului de pe Behance, pentru ca potențialii clienți să îi acceseze portofoliul mai ușor.

Informația pe care o integrezi în cartea ta de vizită rămâne, până la urmă, la latitudinea ta, dar, ar fi o idee bună să nu încarci spațiul limitat al cartonașului cu informații irelevante pentru majoritatea persoanelor cu care vei intra în contact. Și spațiul alb este un element important!

Dacă dorești o carte de vizită de calitate, trebuie să ții cont că aceasta trebuie să conțină informații scurte și la obiect, scopul acesteia fiind de a oferi o modalitate ușoară de a intra în contact cu tine. În același timp, aceasta trebuie să fie memorabilă, să aibă un design atractiv și reprezentativ cu ceea ce faci. 

Când te decizi să ne contactezi, asigură-te că ne trimiți toate informațiile care dorești să apară pe cartea ta de vizită, detaliile cu privire la formatul acesteia, precum și fișierul pentru print dacă ai deja un design realizat. Dacă nu, fii fără griji, avem o echipa de designeri talentați care te pot ajuta!