Copywriting

Probabil ai auzit cuvântul ”copywriting” folosit în diferite contexte, și ai o bănuială despre ce ar însemna acesta. Pentru a fi clar pentru toată lumea, haideți să vedem împreună ce presupune acest serviciu.

 

Ce presupune serviciul de copywriting?

Copywriterul redactează texte persuasive cu scopul de a atinge un obiectiv prestabilit, iar în funcție de companie, acesta poate fi: de a atrage clienți și a crește numărul de vânzări, de a crește numărul de vizitatori pe site, de a atrage atenția asupra unui produs etc.

Să scrii texte persuasive nu înseamnă că trebuie să minți clienții, ci mai degrabă să te folosești de avatajele produselor și serviciilor oferite de compania ta.
Să alegi cuvintele potrivite care să transmită un mesaj cititorului nu este tocmai ușor. Trebuie folostite anumite tehnici care să atragă cititorii, clienții, să îi faci interesați de mesajul tău și să îi convingi să cumpere sau să transmită mai departe mesajul.

 

Cum te putem ajuta?

Noi, Imprimero, știm că o companie nu poate câștiga încrederea clienților fără o comunicare eficientă, de aceea îți punem la dispoziție următoarele tipuri de servicii:

Crezi că un conținut de calitate ți-ar aduce mai mulți clienți sau mesajul tău ar fi mai bine transmis? Noi te putem ajuta! Contactează-ne cu încredere!

DETALII DE CONTACT

FORMULAR DE CONTACT

Important de reținut!

Trimiterea acestui formular nu presupune o obligație financiară.

Nu ezita să ne contactezi la: