CD-uri și DVD-uri personalizate

CD-urile și DVD-urile personalizate reprezintă o modalitate excelentă de a-ți prezenta creațiile proprii sau de a prezenta o companie. Datorită capacității mari de stocare, aceste materiale pot include o gamă largă de informații: texte, poze, tabele, cataloage de produse, filmulețe de prezentare.

Imprimero îți pune la dispoziție atât varianta de CD / DVD în mărime normală cât și cea mini. Opțional, CD-urile și DVD-urile pot fi mate, lucioase sau lăcuite.

CD-urile și DVD-urile personalizate pot fi folosite cu diferite ocazii speciale, în cadrul conferințelor, pentru prezentarea serviciilor sau produselor unei companii, pentru prezentarea unor filmulețe documentare, pentru cursuri și traininguri, muzică sau alte prezentări multimedia.

De asemenea, acestea pot fi folosite în interiorul companiilor, ca instrument de stocare și arhivare informații sau pentru comunicarea internă dintre departamente.

În funcție de informațiile pe care le conțin, acestea pot fi incluse cu succes în categoria cadourilor corporate oferite partenerilor de afaceri sau clienților.

Pentru a primi o ofertă de preț pentru personalizarea CD-urilor sau DVD-urilor, contactează-ne!

cd-dvd-personalizat-imprimero

FORMULAR DE CONTACT

FORMULAR DE CONTACT

Important de reținut!

Trimiterea acestui formular nu presupune o obligație financiară. Comanda se consideră activă în momentul în care o confirmați telefonic sau prin e-mail.

Pentru comenzi mai mari de 300 de lei beneficiezi de transport gratuit prin curier rapid.

Nu ezita să ne contactezi la: