Despre noi

Probabil ai ajuns pe Imprimero căutând un partener de încredere pentru design și print de calitate sau, pur și simplu, dorești să comanzi online materiale publicitare sau obiecte personalizate.

Ai găsit o multitudine de site-uri în domeniu, nu-i așa? Știu că ți-e greu să alegi oferta potrivită pentru tine, care să răspundă nevoii tale – aceea de a primi servicii de print și design la un raport calitate-preț excelent și în timp util.

Vreau să te liniștesc, ai ajuns exact unde trebuie!

De ce ar trebui să ne alegi pe noi?

Am creat platforma imprime.ro, fiind noi înșine nemulțumiți de serviciile de print pe care le-am găsit pe piață, echipa noastră fiind specializată în web development și web design.

Venim, astfel, în sprijinul tău cu soluții complete și profesionale de realizare și printare producție publicitară care să-ți aducă rezultatele dorite.

Obiectivele noastre sunt clare și țin de cont de satisfacerea nevoilor tale:

 Servicii și produse de calitate
 Design creativ și original
 Seriozitate și respect față de tine
 Relație bazată pe încredere.

Ce spun clienții despre noi?

Lucrurile devin mai simple atunci când lucrezi cu o echipă de profesioniști. Sunt tineri creativi și reușesc de fiecare dată să mă surprindă plăcut. Aici nu am auzit "nu se poate". Recomand cu căldură echipa IMPRIMERO!

Mihaela R., Sales-Marketing Manager - MASTER HYPERION SERVICE, București

Vă mulțumesc pentru implicarea voastră în activitatea de promovare a Centrului de echitație. Am lucrat foarte bine împreună și acest lucru se datorează faptului că sunteți serioși și foarte buni în ceea ce faceți. Munca voastră a fost un element important care ne-a ajutat să ajungem unde suntem azi.
Când lucrez cu voi nu mă simt ca un simplu client, ci ca un prieten. Felicitări pentru tot ce faceți!

Tina S., Administrator - Centrul de echitație și hipoterapie Curtuiușu Mare, Maramureș

Vrei să afli mai multe despre noi?

Suntem bucuroși să-ți răspundem la orice întrebare legată de activitatea noastră, de produsele sau serviciile care te interesează! Abia așteptăm să legăm noi parteneriate și să contribuim la succesul afacerii tale!

Ne găsești la numărul de telefon 0755 892 944 sau pe e-mail contact@imprime.ro.

Îți place de noi?

Dă-ne un like pe mai jos sau urmărește-ne pe Google+!