Termeni și condiții

1. Descrierea serviciilor

Imprimero este o platformă online de tipar digital, design grafic și obiecte personalizate prin care poți comanda servicii de print online, design grafic și materiale promoționale personalizate din orice colț al țării.

Site-ul www.imprime.ro este proprietatea S.C. Black Goat Media S.R.L. Utilizarea site-ului prin vizitarea acestuia sau prin achiziționarea de produse sau servicii implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

2. Elemente definitorii

Conditiile generale de vânzare descrise în continuare, se referă la relațiile contractuale între utilizatorii site-ului www.imprime.ro și societatea comercială S.C. Black Goat Media S.R.L.

Aceste Condiții Generale de Vânzare sunt singurele aplicabile și țin locul oricăror altor condiții, cu excepția derogărilor prealabile, exprese sau scrise.

S.C. Black Goat Media S.R.L are dreptul de a modifica unele dispoziții din cadrul condițiilor generale, de aceea este necesar ca acestea să fie permanent citite înainte de comanda produse sau servicii pe site-ul www.imprime.ro.

Aceste modificări se aplică odată cu publicarea lor online și nu pot fi aplicate acelor contracte încheiate anterior publicării.

Considerăm că prin validarea comenzilor tale pe site-ul www.imprime.ro, ai citit, ești de acord si accepți condițiile noastre generale de vânzare.

Prin termenii utilizați în continuare întelegem:

Cumpărător – orice persoană fizică sau juridică ce face o Comandă de Produse sau Servicii.

Vânzător – societatea comercială S.C. Black Goat Media S.R.L., având sediul social în Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr. 28/5A, nr. Înregistrare la Registrul Comerțului: J24/139/2013, CIF RO31225151.

Produse și Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv acele documente și servicii menționate în Comandă, care urmează să fie furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.

Comanda – un document electronic ce intervine între Vânzător și Cumpărător prin intermediul căruia Vânzătorul își dă acordul de livrare a Produselor și Serviciilor, iar Cumpărătorul este de acord cu primirea Produselor și a Serviciilor și cu plata acestora.

Contract – Comanda confirmată de către Vânzător.

Specificații – toate caracteristicile și/sau descrierile Produselor și Serviciilor așa cum sunt prevăzute în Comandă.

3. Acceptarea regulamentului

Serviciile www.imprime.ro sunt furnizate de compania S.C. Black Goat Media S.R.L., în calitate de proprietar și administrator al portalului, numai persoanelor care sunt de acord în totalitate cu termenii și condițiile expuse în prezentul regulament.

Termenii și condițiile acestor servicii pot fi schimbate în orice moment de către proprietar sau administrator, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor. Termenii și condițiile în vigoare sunt cele afișate pe site-ul www.imprime.ro.

În cazul în care nu ești de acord cu regulamentul de utilizare, ca și Cumpărător, trebuie să încetezi imediat folosirea serviciilor oferite prin www.imprime.ro.

4. Acceptarea comenzii

Prin lansarea unei comenzi (formular de comandă, e-mail sau telefon) pe site-ul www.imprime.ro, Cumpărătorul este de acord cu modalitatea de comunicare (telefonică sau electronică) prin intermediul căreia Vânzătorul își desfășoară operațiunile.

În cazul în care Vânzătorul și-a dat acordul vis-a-vis de comandă, a confirmat-o, acest lucru implică o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată în momentul în care există o confirmare verbală (prin telefon) sau electronică (prin e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărator, fără a fi nevoie de existența unei comenzi de confirmare de primire din partea acestuia.

În niciun moment, o comandă ce nu este confirmată nu va fi considerată de către Vânzător ca având valoarea unui Contract. Prezentul Contract intră în vigoare doar în momentul în care Vânzătorul a confirmat Comanda. Termenii și condițiile generale de vânzare stau la baza Contractului încheiat.

5. Extinderea obligațiilor Vânzătorului

Informațiile prezentate prin intermediul site-ului www.imprime.ro au caracter informativ, putând fi modificate de către Vânzător, fără un anunț prealabil.

De asemenea, din motive ce țin de spațiu și de coerența informației, descrierile anumitor produse pot fi incomplete însă Vânzătorul face eforturi să prezinte cele mai relevante informații, astfel încât produsul să poată fi folosit în parametrii pentru care a fost cumpărat.

Comunicarea cu Vânzătorul se realizează prin intermediul modalităților menționate în cadrul secțiunii Contact.

6. Transferul proprietății

Transferul proprietății asupra Produselor și Serviciilor are loc în momentul în care Cumpărătorul realizează plata respectând indicațiile din comandă.

În momentul în care produsele sunt livrate prin curier, agentul de livrări nu este autorizat de către Vânzător să permită Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior acesteia și după achitarea eventualei contravalori a produselor.

7. Confidențialitate

S.C. Black Goat Media S.R.L. respectă informațiile confidențiale furnizate de clienții noștri, nu vinde, nu închiriază și nu oferă unor terțe persoane aceste informații.

S.C. Black Goat Media S.R.L. solicită nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clienții săi în scopul emiterii documentelor fiscale și finalizării comenzilor.

În scopul finalizării comenzilor, datele cu caracter personal urmează să fie comunicate companiei de curierat rapid care se va ocupa de livrarea produselor, precum și organelor fiscale.

Pentru orice informație referitoare la datele tale cu caracter personal, poți să ne contactezi la adresa de e-mail contact@imprime.ro.

8. Politica de vânzări

Prețurile produselor de pe site-ul www.imprime.ro sunt afișate în lei. Acestor prețuri se va adăuga TVA-ul. Produsele societății S.C. Black Goat Media S.R.L. sunt supuse taxei pe valoare adăugată din România. Pentru produsele sau serviciile care nu au afișate prețuri, Cumpărătorul trebuie să ceară o ofertă de preț de la Vânzător, prin telefon, prin e-mail sau folosind formularul de comandă.

Prețurile afișate pe site pot fi modificate. S.C. Black Goat Media S.R.L. are dreptul de a desfășura orice campanie promoțională pentru produsele și serviciile oferite, publicând pe site-ul www.imprime.ro condițiile de desfășurare ale acesteia.

Produsele și serviciile ce au fost achitate prin OP sau prin plata directă în contul curent al firmei se livrează după ce plata a fost confirmată.

9. Comanda

Utilizatorii care doresc achiziționarea unui produs sau serviciu găsesc pe site-ul www.imprime.ro toate categoriile de produse și servicii pe care le furnizăm.

Dacă Cumpărătorul este de acord cu prețurile produselor, dorește informații suplimentare sau o ofertă de preț atunci ne poate contacta de luni până vineri  la adresa de e-mail: contact@imprime.ro, la numărul de telefon: 0755 892 944 sau folosind formularul de comandă.

Comanda poate fi achitată prin două modalități: prin ordin de plată sau prin ramburs la livrare către firma de curierat ce e împuternicită să recupereze suma datorată.

Referitor la tipărirea produselor, Cumpărătorul atestă și garantează că este proprietarul imaginii(lor), conceptului (conceptelor) trimis(e) sau că are împuternicirea de a le folosi și că deține toate drepturile și autorizările necesare pentru solicitarea realizării materialelor tipografice.

Cumpărătorul garantează că imaginea (imaginile) și elementele pe care le-a furnizat pentru tipărirea produselor sunt în conformitate cu legile, statuturile și ordonanțele în vigoare, nu violează și nici nu au violat drepturile oricărei persoane fizice sau juridice.

10. Disponibilitate

În cazul în care unul dintre produsele comandate nu este disponibil, ne angajăm să vă contactăm prin intermediul poștei electronice sau prin telefon într-un interval de 3 zile de la plasarea comenzii pentru a te informa asupra noului termen de livrare al acestui produs.

11. Modalitățile de livrarea

Livrarea produselor se face prin intermediul curieratului rapid, la adresa furnizată de Cumpărător în momentul realizării comenzii. Cumpărătorul trebuie să furnizeze adresele de facturare și livrare reale și corecte.

S.C. Black Goat Media S.R.L. va face tot posibilul pentru respectarea termenelor de livrare menționate pe site. Totusi, nu suntem responsabili de întârzierile de livrare sau pierderile de colete ce au fost provocate de către un terț sau determinate de o cauză imprevizibilă.

În cazul în care coletul nu a fost recepționat în cadrul termenelor indicate, vom demara o anchetă împreună cu firma de curierat cu scopul de a stabili care sunt cauzele ce au dus la această situație.

12. Modalitățile de plată

Comenzile plătite integral sunt considerate ca fiind comenzi ferme și definitive (excepție fac comenzile a căror plată se face la livrare și care vor fi confirmate electronic sau telefonic de către un reprezentant al S.C. Black Goat Media S.R.L.).

Există mai multe modalități de realizare a plății:

– plata ramburs

– prin virament bancar.

Cumpărătorul declară că este în posesia tuturor autorizărilor necesare pentru utilizarea modului de plată pentru care a optat la validarea comenzii.

În cazul în care Cumpărătorul a optat pentru plata în sistem ramburs, acesta urmează să achite în plus firmei de curierat o taxă de rambursare. Contravaloarea comenzii, taxa de transport și cea de ramburs se achită reprezentantului firmei de curierat ce livrează produsele achiziționate.

Plata comenzii prin virament bancar trebuie facută în avans, pe baza unei facturi proforme emise de S.C. Black Goat Media S.R.L. și care va fi trimisă la adresa de e-mail furnizată de Cumpărător.

Datele beneficiarului plății:

Denumire societate: S.C. Black Goat Media S.R.L.

Bancă: ING Bank

Cont bancar IBAN RON: RO07 INGB 0000 9999 0541 4452

Nr. de Inreg. la Registrul Comertului: J24/139/2013

Cod Unic de Inregistrare: RO31225151

Adresă beneficiar: str. 22 Decembrie, nr. 28/5A, Baia Mare.

În cazul în care dorești servicii design grafic, pentru acest serviciu se va percepe un avans de 50% din valoarea totală. Plata se va face prin ordin de plată.

În situația în care optezi pentru ridicarea coletului de la sediul firmei noastre din Baia Mare, str. Silvestru, nr. 37, valoarea comenzii se poate achita atât prin virament bancar cât și prin numerar la momentul ridicării coletului.

Societatea S.C. Black Goat Media S.R.L. are dreptul de a refuza o comandă sau de a refuza efectuarea unei livrări ce vine din partea unui client cu care a existat un litigiu anterior referitor la efectuarea unei plăți anterioare.

Vânzătorul are dreptul de a analiza și verifica comenzile efectuate pentru a lupta împotriva fraudei și, în acest sens, își rezervă posibilitatea de a cere clientului orice tip de act justificativ considerat util.

Vânzătorul, în momentul finalizării procedurii de verificare, își rezervă dreptul de suspendare sau anulare a comenzii sau a livrării, în situația în care analiza realizată lasă urme de îndoială asupra caracterului fraudulos al comenzii în raport cu un terț.

Vânzătorul nu este responsabil de utilizarea frauduloasă a Cumpărătorului a unor mijloace de plată ce nu au fost detectate de către această procedură.

13. Retur

Conform art. 10 din Ord. 130/2000, nu se pot returna produsele personalizate la cererea clienților.

Nu se consideră defect de printare diferența de nuanță; există posibilitatea ca pe ecranul calculatorului culoarea să fie mai închisă sau mai deschisă deoarece modelul de culoare utilizat de acest dispozitiv este RGB, iar pentru tipar în policromie, modelul de culoare obligatoriu este CMYK.

Costul transportului de retur este suportat de către client.

14. Date de contact

S.C. Black Goat Media S.R.L.

Adresă: str. 22 Decembrie, nr. 28/5A, Baia Mare

Telefon: 0755 892 944

Email: contact@imprime.ro.